• Вход
  • Регистрация
  • Търсене
Форма за обратна връзка

SaddleBaby Original

155.00 лв. с вкл.ДДС
Добави


Кат. номер:

SaddleBaby Original


Наличност:

на склад

Описание


SaddleBaby Original

SaddleBaby Original се състои от регулируем колан, който седи върху вашите гърди. Притежава и два маншета , който се закрепят за краката на детето, като осигуряват неговото безопасно носене.

SaddleBaby Original е предвиден за използване от деца от 2 до 5 години. В седлото за детео е вложен ергономичен пълнеж, който допринася за  комфорта както на детето, така и на родителя по време на носенето.

SaddleBaby Original е най-безопасната система за носене на детето.
Тази система ви позволява да носите детето си дълго, без болки в раменете и гърба. 

Максимална обиколка

SaddleBaby e уникален продукт, който позволява на родителите да носят своите деца върху рамененете си, като ръцете им остават свободни.

SaddleBaby помага на родителя да се отпусне и да се наслади на разходката с малкото си съкровище. Всичко това получавате в един компактен, малък пакет. SaddleBaby измества всички познати, традиционни методи за носене на малкото дете. 

Той е много по-сигурен от други методи на носене и системата за носене SaddleBaby е изключително практична, изработена е от висококачествени материали и регулируеми катарами, които подсигуряват вашето дете и вие можете да сте спокойни за неговата сигурност и комфорт.

SaddleBaby ви позволява за първи път да усетите ръцете си свободни, докато носите вашето дете.

Само сега вие можете да държите любимия човек за ръка, докато носите най-важният върху вашите рамена. 
 

Техннически характеристики:

Тегло: около 1,37 кг.
Размери около: 30.48 x 30.48 x 20.32 см.